Měníme minusy na plusy

Investiční fond stojící na dekádami ověřeném byznys modelu

Nabízíme investorům cestu ke zhodnocení volného kapitálu

Jsme česká investiční společnost zaměřená především na NPL, tedy portfolia nesplácených úvěrů.

Působíme na globálních trzích a neustále hledáme nové investiční příležitosti. Investorům fondu nabízíme přednostní podíl na zisku do výše 11,0% p.a.

V době finančních senzací a krypto-spekulací přinášíme na trh investiční příležitost, která stojí na dekádami ověřeném byznys modelu.

Zjistěte, jak to funguje

Analytici r2p invest hledají nové investiční příležitosti na trhu s pohledávkami zejména v Evropě, střední a jihovýchodní Asii a Americe. Do nejlukrativnějších pohledávek investujeme prostřednictvím našich lokálních SPVs – special purpose vehicles.

11,0% p.a.

Výše, do které vytváříme přednostní podíl na zisku pro akcionáře

29,26 %

Očekávaný výnos po uplynutí 3 let od držení cenného papíru

Upozornění

Hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena.

Investiční strategií r2p invest je prostřednictvím svých dceřiných společností vyhledávat a investovat do prověřených portfolií evropských a středoasijských pohledávek.

Ty jsou následně spravovány renomovanou společností MBA Consult, která působí na trhu od roku 1996 a je přední mezinárodní inkasní společností v CEE regionu, Mexiku, Brazílii, Číně, Indii, Indonésii, Filipínách, Singapuru, Kazachstánu a na Kypru. Po inkasu pohledávky příslušnou SPV se prostředky zhodnocené o úrok vrací zpět do fondu a celý proces se může opakovat.

Dokumenty pro investory

Memorandum, klíčové sdělení investorům, výroční zprávy a mnoho dalšího.
Prohlédněte si všechny důležité dokumenty.